Galerij

Bosvruchten met citroenmerengue


Vanmiddag liep ik over de markt en daar keken een paar doosjes bramen, frambozen en rode bessen met enthousiast aan, niet duur maar ze moesten wel vandaag of morgen op. Daar weet ik wel raad op! Ik kreeg gelijk inspiratie voor een lekker nagerechtje vanavond. Snel gemaakt dus ook prima om alleen mezelf mee te verwennen!

Gluten- en lactosevrij
Supersimpel/Lekker snel

Ingrediënten:

  • Gemengde bosvruchten, liefst vers
  • 1 ei
  • 35 g poedersuiker
  • geraspte schil van een halve citroen

De bereiding:

  1. Was de vruchten en drapeer ze leuk op een bordje of in een bakje
  2. Splits het ei en meng het eiwit met poedersuiker en de geraspte schil
  3. Zet de mengkom in een bak warm water en mix totdat je stijve pieken hebt
  4. Schep het eimengsel over de vruchten
  5. Zet onder de gril totdat het eiwit mooi bruin kleurt
  6. Gebruik je glaasjes zoals op de foto, laat ze dan afkoelen voordat je het serveert
  7. Lekker ook met citroensorbetijs!

Advertenties

Lekker? Of niks voor jou? Vragen? Opmerkingen? Suggesties? Let me know!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s