Galerij

Witvisfilet uit de oven met ansjovis en olijven


Wat hakken en snijden, in de oven en klaar! Een makkelijke, lekkere maaltijd met verse groenten en kruiden en een sappig visje. Wat pasta of brood en een groene salade erbij en je hebt in no time een gezond diner in elkaar gezet!

Lekker snel/Supersimpel
Gluten- en lactosevrij

De ingrediënten (4 pers):

  • 4 ansjovisfilets, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 50 g zwarte olijven, fijngehakt
  • 100 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • Handje basilicumblaadjes, fijngehakt
  • 2 el olijfolie
  • 1 glas droge witte wijn
  • 4 witvisfilets
  • zout en peper

De bereiding:

  1. Meng de ansjovis, knoflook, olijven, tomaatjes, basilicum, olie en wijn door elkaar
  2. Kruid de vis met zout en peper en leg ze in een ingevette braadslee of passende ovenschaal
  3. Schep het mengsel over de vis
  4. Zet de schaal 10 min. op 220° in de oven en lekker genieten!
Advertenties

Lekker? Of niks voor jou? Vragen? Opmerkingen? Suggesties? Let me know!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s