Galerij

Glutenvrije blogweek – zou ik een wondermiddel gebruiken?


Glutenvrije blogweekDeze week is het gezamenlijke glutenvrije blogweek. Negentien weblogs, zeven dagen, elke dag een ander onderwerp. Omdat we het leuk vinden en omdat we glutenvrij leven meer onder de aandacht willen brengen, samen staan we sterk, zeg maar!
Vandaag is dag 4, waarop ons de vraag is gesteld of we een wondermiddel zouden gebruiken. Met andere woorden, als er een medicijn op de markt zou komen, zou je die dan gebruiken om weer “normaal” te kunnen eten? Onderaan deze blog vind je de links naar de andere weblogs.

Of ik dat wondermiddel zou gebruiken? Voor mij is het niet alleen belangrijk of het mijn problemen oplost, maar ook waar het van gemaakt is en wat de bijwerkingen zijn. Ik ben helemaal geen medicijngebruiker. Liever een avondje vroeg naar bed als ik niet lekker ben dan een aspirientje. Hoofdpijn van een avondje doorzakken? Eigen schuld, dan had je maar wat meer water moeten drinken, dus hup! Een pot thee naar binnen werkt ook. Daarbij gebruik ik al medicijnen voor mijn astma en de reacties van mijn neus op allergieën dus nog iets erbij? Liever niet. Maar geen buikpijn meer? En niet meer lastig naar het toilet? Dat zou wel heel prettig zijn! En niet te vergeten wat je dan allemaal weer kunt eten! Ik zou er dus wel heel blij mee zijn! Maar ik zou niet direct mijn dieet laten verslonzen denk ik. Ik eet een stuk gezonder dan voorheen en dat vind ik ook wel heel wat waard! Al zou ik dan wel heel blij zijn mijn zelfgebakken brood weer te kunnen eten!

Ook wel van belang is hoe ik het medicijn moet innemen, gaat het om een pilletje of moet ik een dag per maand naar het ziekenhuis met allemaal slangetjes? Allemaal mitsen en maren dus, maar eigenlijk weet ik het gewoon niet. Ik zou zeggen, kom eerst maar eens met een medicijn, dan kijken we weer verder ;).

Groetjes Jude

Wil je weten hoe andere zullen reageren op een medicijn? Deze bloggers vertellen je het:

Eén reactie op “Glutenvrije blogweek – zou ik een wondermiddel gebruiken?

Lekker? Of niks voor jou? Vragen? Opmerkingen? Suggesties? Let me know!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s