Microfoon_low_res

Jude’s Diner in Winfrieds Woonkamer


Jude’s Diner is verhuisd naar www.judesdiner.com. Alle recepten, productreviews, restaurantreviews en andere avonturen vind je vanaf heden daar. De website waarop je je nu bevindt wordt niet meer geüpdatet.

Ooohh… ik ben al best een beetje zenuwachtig. Want morgenavond kom ik op de radio! Ik ben dan te gast in Winfrieds Woonkamer op radio 6. Ik kende radio 6 eigenlijk niet, maar sinds ik ben uitgenodigd heb ik hem best vaak aan staan. Een heerlijke, relaxte zender met soul en jazzmuziek. En niet al teveel geklets. Hoewel ik geklets heerlijk vind heb ik af en toe ook behoefte aan gewoon lekkere muziek. Een aanrader dus! Maar vooral morgenavond om 19.00 uur want dan hoor je mij! (Krijg nu echt de kriebels in mijn buik 😯 )Koptelefoon_low_res

Elke weekdag (ma t/m do) nodigt Winfried iemand uit die in het dagelijks leven iets met koken doet. Gisteravond was mijn oud-collegaatje Saffron in de studio met haar Dinner And A Party. Samen met Nienke bedenkt en organiseert ze op eigen initiatief én in opdracht dinner parties: voor klein of groot gezelschap, met heerlijk eten en drinken en altijd met een bijzonder tintje. Ik heb al heel wat leuke foto’s voorbij zien komen op hun Facebook-pagina. Zij hebben Gumbo Ya Ya gemaakt afgelopen maandag. Hier kun je hun uitzending terughoren.

En morgen ben ik dus aan de beurt! Winfried is even op vakantie dus ik ben bezoek op bij Sylvana Simons die voor hem invalt. Ik maak de welbekende empanadas van mijn blog en een gegrilde paprika-tomatensoep die er binnenkort op verschijnt.Gegrilde_paprika_tomatensoep

Wil je luisteren? Stem dan je radio af op radio 6 of klik hier, dan kun je me zelfs zien :).

Zit je op dat moment in de auto? Dan kun je me helaas niet horen, tenzij je beschikt over het hyperm oderne DAB+ (iets digitaals). Maar niet getreurd, want heb je me gemist? Dan kun je me altijd terugluisteren via de website van radio6. Of via het eigen YouTube kanaal Jude’s Tube zodra ik de video van Radio 6 heb ontvangen.

Ga je naar me luisteren?

Oh! En wil je meekoken, stuur dan een mailtje naar winfried@radio6.nl of laat een berichtje achter op www.facebook.com/WinfriedsWoonkamer. Dan word je in de uitzending gebeld en mag je vertellen hoe het jou vergaan is met de recepten. Zou ik wel ontzettend leuk vinden!

Groetjes Jude

Empanadas met geitenkaas en spinazie

 

Advertenties

2 reacties op “Jude’s Diner in Winfrieds Woonkamer

Lekker? Of niks voor jou? Vragen? Opmerkingen? Suggesties? Let me know!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s