Gluten

Wat zijn gluten?

Glutenvrije recepten

Glutenvrije & lactosevrije recepten

Glutenvrije & koemelkvrije recepten

Boodschappen doen

Uit eten

Handige en leuke links

Advertenties

2 reacties op “Gluten

 1. Beste Judie, Kun je de plekken waar je betrouwbaar in Haarlem inkopen kunt doen verder uitbreiden, zelf zou ik graag in Haarlem glutenvrij brood willen kopen (vers), maar dat lukt me niet. In Heemskerk overigens wel. In Amsterdam ook: in de nieuwe winkel: “De glutenvrije winkel” pretoriusstraat 37, 1092 EZ amsterdam, 1092 EZ, waar je fantastisch geholpen wordt. Is er nu in Haarlem niks te verzinnen? P.S. je hebt een goede site, maar je verwijzing naar Duitsland vind ik niet goed genoeg….
  Succes,

  Stephan

  • Beste Stephan,

   Dank voor je bericht en je verzoeken. Jammer dat ik wat Duitsland betreft, niet aan de verwachtingen voldoe. Deze site is opgebouwd uit mijn eigen ervaringen, die deel ik met jullie. Ik pretendeer niet volledig te zijn, en tips zijn altijd welkom natuurlijk!

   Wat glutenvrij brood betreft, ik heb de mazzel dat ik ook spelt verdraag, dus ik kijk niet echt verder naar vers glutenvrij brood, alleen als ik uit eten ga. Bij Albert Heijn schijnen ze een nieuw glutenvrij assortiment te hebben, waaronder vers glutenvrij brood. Ik zou je aan willen raden dat eens te proberen.

   Groetjes Jude

   Ps. ik heb een nieuwe website: http://www.judesdiner.com. De website waar we ons nu op bevinden zal ik niet meer bijwerken en zal op den duur zelfs verdwijnen.

Lekker? Of niks voor jou? Vragen? Opmerkingen? Suggesties? Let me know!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s