Nieuwe winnaars voor de jubileumloterij


Jude’s Diner is verhuisd naar www.judesdiner.com. Alle recepten, productreviews, restaurantreviews en andere avonturen vind je vanaf heden daar. De website waarop je je nu bevindt wordt niet meer geüpdatet.

Ik kan zowaar nog wat winnaars uit de koksmuts trekken, wie had dat gedacht! Het was voor mij de eerste keer dat ik zo’n grote loterij doe, en blijkbaar zijn er mensen die hun prijs toch niet hoeven. Sommigen hebben geen emailadres achter gelaten en mailen mij niet, anderen reageren niet op de mail die ik stuur. Jammer! Maar niet voor een aantal mensen die nog niet in de prijzen waren gevallen. Want dat betekent dat zij opnieuw kans maken op toch best wel hele lekkere prijzen al zeg ik het zelf!

Welke prijzen zijn dan nog niet weggegeven? En wie krijgt ze dan alsnog? Dit keer geen lang, amateuristisch filmpje, maar gewoon de uitslag, voor het oprapen:

3 x Dream-pakket: Annet Vastenhout, Anneloes Arends en Rik (Hooi op je vork?)

1 x Agroposta-limonade: Daisy VH

1 x Yogi & Yousef Dadels: Anniek Keizer

1 x Smaakgeheimen: Sandra Telgen

Staat je naam ertussen? Vergeet dan niet een mailtje met je adres te sturen naar info@judesdiner.com. Dan zorg ik ervoor dat je prijs bij je aanbelandt. Stuur je mij niks? Dan eet ik het gewoon allemaal helemaal lekker zelf op haha 😛 .

Groetjes Jude

Ps. mijn nieuwe site begint echt ergens op te lijken, dus met een beetje geluk kan ik binnenkort gewoon weer lekkere recepten met je delen!

4 reacties op “Nieuwe winnaars voor de jubileumloterij

Lekker? Of niks voor jou? Vragen? Opmerkingen? Suggesties? Let me know!